Mozgásfejlesztő foglalkozások

A Halászy Károly Művelődési Ház klubtermében hétköznaponként mozgásfejlesztő foglalkozások zajlanak. Az alapozó terápia komplex, mozgásfejlesztésen alapuló idegrendszert fejlesztő terápia, melynek során az óvodás-és kisiskolás korú gyermekek számára lehetővé tesszük, hogy újrajárják a fejlődésben már elhagyott lépcsőfokokat, pótolják hiányosságaikat. A terápia hatásos a beszéd és mozgásproblémás gyerekeknél, diszlexiánál, alaki diszgráfiánál, organikus eredetű figyelemproblémáknál, fejlődésben, érésben elmaradt óvodásoknál, enyhe fokú értelmi fogyatékossággal élő gyermekeknél.

Iskola előkészítő: Jó hangulatú, kis létszámú foglalkozásokon fejlesztjük mindazon területeket, amelyek sikeressé teszik az olvasás, írás és a számolás elsajátítását az iskolában. Tesszük mindezt sok játékkal és mozgással, érdekes eszközökkel, pozitív megerősítéssel, igazodva az 5-7 éves korosztály életkori sajátosságaihoz.

Babatorna 1-2 éveseknek-szülővel: A heti rendszerességű foglalkozásokon különféle mozgásfejlesztő eszközökkel, sok mondókával és énekkel fejlesztjük a nagymozgásokat, az egyensúlyérzékelést, a koordinációt.

Bővebb információ, jelentkezés a foglalkozásokra:
Jobbágy Piroska (konduktor, óvodapedagógus) +36-30/454-9636
Sonkoly Anna (konduktor, NILD fejlesztő) +36-30/438-2247
Dömötörné Molnár Krisztina (konduktor-tanító, mozgásfejlesztő, NILD fejlesztő)